Ontdek n u onze nieuwe supermooie L-collection

ontwerp verpakking

Wij zijn steeds op zoek naar leuke, innovatieve en milieuvriendelijke stoffen. Onze zakdoeken worden handgemaakt en voldoen aan de normen van een volwaardig ecologisch afgewerkt product.

Elke bestelling wordt met de grootste zorg ingepakt en verstuurd. Zowel in de leuke verpakking trachten we zo ecologisch mogelijk te zijn.

We bieden onze doekjes standaard aan in  leuke, milieuvriendelijke en originele kraft geschenkzakjes .

design- filosofie

'NO WASTE'

Wereldburgers  gaan graag modieus door het leven en delen de grootste zorg om de ecologische voetafdruk te beperken. Bij gebrek aan het vinden van leuke en originele katoenen zakdoeken hebben we ons geëngageerd om deze online shop op te richten. Als jong dynamisch bedrijf zoeken we steeds naar verdere ontwikkelingen om u steeds een topprodukt  aan te bieden.

 

                       ***

 

 

kwaliteit garantie

Al onze doekjes worden met de grootste zorg in ons eigen atelier genaaid , overlocked ( enkel met hoogwaardig garen Güterman of Mettler), en zijn vervaardigd uit 100% katoen.  Elke zakdoek is echt uniek! De 4 hoeken worden manueel geknoopt en ingestopt. Afwijking in afmeting is  mogelijk om de afvalberg te reduceren.  

Op zoek naar een mooie en originele zakdoek?..... neem snel een kijkje in onze shop!


de  katoenen zakdoek die altijd met je meegaat...........